ONSON robotporszívók

(5 vásárlói értékelés)

79 900 Ft

Műszaki leírás:

Szívóerő: 2000 Pa

Navigáció: Giroszkóp

Akkumulátor: 2500 mAh

Takarítási idó egy töltéssel: 120 perc

Takarítási módok: söprés+porszívózás+felmosás

Akadály megmászás: 2 cm

Portartály: 0,6 Liter

Víztartály: 0,35 Liter

Zajszint: 65 dB

Automatikus feltöltés: Igen

Vezérlés okostelefonnal: Igen

LCD kijelző: Igen

ONSON porszívókat nagyobb méretű lakások takarításához ajánljuk. A hosszabb akkumulátor élettartamnak és méretes portartálynak köszönhetően nagyobb feladatokat is nyugodtan rábízhat. Mindennapi használatával fáradtság nélkül tisztán tarthatja a padlót és a szőnyegeket, anélkül, hogy Önnek ott kellene lennie mellette. Alacsony kialakításának köszönhetően befér a legalább 8 cm magas helyekre, szekrény, komód vagy ágy alá, így nem kell lehajolnia, hogy elérje pl. hagyományos porszívóval ezeket az eldugott helyeket, hiszen robotporszvója elintézi Ön helyett. Leesés elleni védelemmel felszerelt így bátran magára hagyhatja az emeleten is. Különféle bejárási mintázatot képes követni a takarítandó helyiség elrendezésének megfelelően. Sepregető kefék a legkülönbözőbb szennyeződéseket a gép alá terelik, miközben annak görgő keféje és erős szívóhatása a portartályba gyűjti a szemetet, mind padlószőnyegen, mind szilárd burkolaton. A sarkok takarítására, melyre a legszennyezettebb területként gondolunk, a fejlesztők külön funkciót építettek be, így robotporszívója ott is alaposan körbe takarít. Feltöröl porszívózás közben, a megfelelő funkció kiválasztásával. Az akkumulátor lemerültével visszatér a töltőállomásra és feltölti magát, így Önnek erről sem kell külön gondoskodnia. Nyugodtan magára hagyhatja robotporszívóját, amíg egyéb, akár házon kívüli teendőit végzi, a gép teszi a dolgát, tiszta felületeket és csillogó, foltmentes padlót hagyva maga után, majd feltöltött állapotban várja, hogy újabb feladatot kapjon. LCD kijelzőjén egyszerű üzeneteket jelenít meg, vagy okostelefonra telepített applikáción keresztül is vezérelheti, mely további kényelmet jelent otthona takarításában.

ONSON robotporszívók termékről 5 értékelés

  Igazolt vásárló
  A járólapnak olyan csillogást ad amiért korábban keményen meg kellett dolgoznom, most meg otthon sem vagyok és megcsinálja.
  Hasznos?
  0 0
  Fürjes RékaIgazolt vásárló
  A padlóval csodát tesz! Ennyire könnyű dolgom még nem volt vele. Korábban felmosás után még fényeznem kellett, hogy a csepp nyomokat eltüntessem. Ez n...More
  A padlóval csodát tesz! Ennyire könnyű dolgom még nem volt vele. Korábban felmosás után még fényeznem kellett, hogy a csepp nyomokat eltüntessem. Ez nem tudom hogy csinálja, de makulátlan a padló *****
  Hasznos?
  0 0
  K. MargóIgazolt vásárló
  Egyelőre jól bírja. A hosszúszálú fonalszőnyeg nem az esete, erre még kitalálhatnának valamit!!
  Hasznos?
  0 0
  Zs. J.Igazolt vásárló
  Elégedett vagyok a géppel is és a munkájával is.
  Hasznos?
  0 0
  Sarnyai AnettIgazolt vásárló
  Minőségi robotporszívó, szépen takarít, még nézni is szeretem :)
  Hasznos?
  0 0
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tömeg 4.9 kg
Méretek 58 × 40 × 14.5 cm