GTTVO robotporszívók

(3 vásárlói értékelés)

58 900 Ft

Műszaki leírás:

Szívóerő: 1400 Pa

Navigáció: Giroszkóp

Akkumulátor: 2500 mAh

Takarítási idó egy töltéssel: 90 perc

Takarítási módok: söprés+porszívózás+felmosás

Akadály megmászás: 1,5 cm

Portartály: 0,2 Liter

Víztartály: 0,23 Liter

Zajszint: 65 dB

Automatikus feltöltés: Igen

Vezérlés okostelefonnal: Nem

LCD kijelző: Nincs

GTTVO porszívók páratlan segítség a mindennapok takarításában. 100 perc takarítási idővel bejárja a lakás különféle helyeit. Mindennapi használatával fáradtság nélkül tisztán tarthatja a padlót és a szőnyegeket, anélkül, hogy Önnek ott kellene lennie mellette. Alacsony kialakításának köszönhetően befér a legalább 8 cm magas helyekre, szekrény, komód vagy ágy alá, így nem kell lehajolnia, hogy elérje pl. hagyományos porszívóval ezeket az eldugott helyeket, hiszen robotporszvója elintézi Ön helyett. Leesés elleni védelemmel felszerelt így bátran magára hagyhatja az emeleten is. Különféle bejárási mintázatot képes követni a takarítandó helyiség elrendezésének megfelelően. Sepregető kefék a legkülönbözőbb szennyeződéseket a gép alá terelik, miközben annak görgő keféje és erős szívóhatása a portartályba gyűjti a szemetet, mind padlószőnyegen, mind szilárd burkolaton. A sarkok takarítására, melyre a legszennyezettebb területként gondolunk, a fejlesztők külön funkciót építettek be, így robotporszívója ott is alaposan körbe takarít. Feltöröl porszívózás közben, a megfelelő funkció kiválasztásával. Az akkumulátor lemerültével visszatér a töltőállomásra és feltölti magát, így Önnek erről sem kell külön gondoskodnia. Nyugodtan magára hagyhatja robotporszívóját, amíg egyéb, akár házon kívüli teendőit végzi, a gép teszi a dolgát, tiszta felületeket és csillogó, foltmentes padlót hagyva maga után, majd feltöltött állapotban várja, hogy újabb feladatot kapjon.

GTTVO robotporszívók termékről 3 értékelés

  Gyüre GézaIgazolt vásárló
  Korrekt darab, jó ár érték arány. Lehetett volna fehér színben is, jobban illene a bútorokhoz.
  Hasznos?
  1 0
  Gy. CsillaIgazolt vásárló
  Számomra mindent megér hogy a tiszta lakába érkezem haza és nem is drága, gyorsan leszállították ezért részemről öt csillag!!
  Hasznos?
  1 0
  Gáspár ErikaIgazolt vásárló
  Egyenletesen takarít, néha másfelé indul mint gondolnám, de a végeredmény önmagáért beszél. Nálam bevált, köszönöm.
  Hasznos?
  2 0
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tömeg 3.8 kg
Méretek 40 × 34.5 × 12.5 cm